Skip links

Birlikte Hayal Edelim, Birlikte Gerçekleştirelim!

Her gün birbirinden farklı. Biz sadece bir iletişim ajansı değiliz. Aynı zamanda birbirini çok iyi tamamlayan bir ekibiz. Mükemmel marka deneyimleri sunmak için hem ulusal hem de uluslararası alanda çalışıyoruz. Ve bunu günün her saati yapıyoruz.
KÜLTÜR

Klişeleşmiş bir kelimeden çok daha fazlası

Süreçten çok insana odaklanıyoruz. Duygulara her şeyden daha çok değer veriyoruz. Yaratıcılığı ve denemeyi teşvik ediyoruz. Statükoya meydan okuyarak beklentileri aşmak bizim tutkumuz.

Entegre iletişim kampanyalarımızı yaratıcılık ve veriler yönlendirir. Sahip olacağınız fırsatlar hakkında daha fazla bilgi edinin:

Tek bir ekip olarak iş birliği yapmak için hayatın her kesiminden geliyoruz. Birbirimizden öğreniyoruz. Bu süreçte eğleniyoruz. Ve kendimizi çok ciddiye almıyoruz. Bu, kolektif başarımızın anahtarıdır.

Kültür-Çeşitlilik
Kültür - Sosyal Etki
Kültür - Öğrenme
Kültür - Kişisel Gelişim
Kültür - Kutlama
Kültür-Çeşitlilik
omg!'de hayat

Çeşitlilik

Pek çok genç, yetenekli insan bize katılmak için başvuruyor. Mesleği geliştirme vizyonumuz ile İletişim Fakültesi mezunlarına öncelik veriyoruz. Ancak tabii ki çeşitlilik arıyoruz. Bu etnik köken, cinsiyet, engellilik ve yönelimle ilgili. Ayrıca deneyim, eğitim ve koşullar da bizim için oldukça önemli. Birçok kişi özel okulları karşılayamaz. Bazıları borçlanmayı istemez. Bazıları her zaman daha iyi seçenekleri olduğuna inanır. Bazıları kariyerine başlamak için acele eder. Bazıları da kariyerinin ortasında hayatını değiştirir.

Nereli olduğun umurumuzda değil. Aynı yöne bakıyorsak, seninle konuşmak isteriz. Son olarak, farklı insanların farklı becerilere sahip olduğuna inanıyoruz. Tüm büyük başarı öyküleri, tekrarlanan başarısızlıkların üstesinden gelebilecek bir tutuma dayanır. Bizim ilgilendiğimiz, bir hikayesi olan ve onu anlatabilen insanlar.

Kültür - Sosyal Etki
omg!'de hayat

Sosyal Etki

Kişisel bir konu hakkında tutkulu musun? Sosyal etki yaratacak STK ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almandan mutluluk duyarız. Süreci teşvik etmek için nasıl bir katkı sağlayabileceğimizi de konuşmak isteriz. Ayrıca dahili sosyal sorumluluk projelerimize katılabilirsin.
Kültür - Öğrenme
omg!'de hayat

Kişisel Gelişim

omg!’de yolunu sen kontrol edersin. Bilgini genişletmek için teşvik edileceksin. Potansiyeline ulaşmak için sana her fırsat verilecek. Geleceğin senin ellerinde.
Kültür - Kişisel Gelişim
omg!'de hayat

Öğrenme

Yaşam boyu öğrenenler olmaktan gurur duyuyoruz. Seminerler, konferanslar ve harici konuşmacılar dahil olmak üzere özel geliştirme ve eğitim programları sunuyoruz. Sektör bilgimizi ve profesyonel becerilerimizi geliştirmek için özel eğitimler tasarlıyoruz.
Kültür - Kutlama
omg!'de hayat

Kutlama

Kutlamalardan hoşlanır mısın? Biz kutlanacak her günü, başarıyı, değişimi hatta vedaları ve yeni başlangıçları bir arada kutlamaya bayılırız.

Açık Pozisyonlar

Marka ve Medya İlişkileri Temsilcisi

Tam Zamanlı, İstanbul

Art Director

Tam Zamanlı, İstanbul

Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

Tam Zamanlı, İstanbul

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz.
Home
Account
Cart
Search
Keşfet
Sürükle